Om oss

Välkommen till oss!

Vi är experter på allt som rör VVS och våra erfarna rörmokare är redo att hjälpa dig med allt från akuta reparationer till större VVS-installationer. Vi utför arbeten åt både privatpersoner och företag. Vi har kunden i fokus år gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska vara nöjda med allt från bemötande till slutresultat.

Våra rörmokare erbjuder allt du behöver gällande VVS

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett i princip komplett utbud av VVS-tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med installation, reparation eller underhåll av din VVS-utrustning så kan våra utbildade och professionella rörmokare hjälpa dig på bästa sätt. Våra rörmokare har lång erfarenhet av att arbeta med allt från små privata hushåll till stora kommersiella fastigheter.

Våra tjänster inkluderar

Vi vet att det kan vara svårt att välja en pålitlig och erfaren VVS-firma, men med vår kompetens och erfarenhet kan du lita på att vi kommer att leverera högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. 

Vi finns tillgängliga via kontaktformuläret nedan. Beskriv vad du behöver få hjälp med så återkommer vi till dig snarast. 

Kontakta oss

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.
Miljövänlig packning badge

Rörmokare Stockholm © 2024