Rörmokare Haninge

Rörmokare Haninge - Experter på VVS-installationer

Rörmokare Haninge är ett utmärkt val om du letar efter rörmokare som kan hjälpa dig med olika typer av VVS-installationer eller reparationer. Våra rörmokare i Haninge är auktoriserade och utbildade. Vi har kunskapen och försäkringarna som krävs för att du ska känna dig trygg med de arbeten som vi utför. Vi planerar, felsöker, reparerar och installerar allt som har med VVS att göra. Vi utför allt ifrån att byta packning i en rinnande kran till att installerar ett komplett VVS-system vid renovering eller nybyggnation.

Egentligen heter det VVS-ingenjör, VVS-installatör eller VVS-tekniker. Rörmokare är ett gammalt namn på VVS-ingenjörer och vi gör så mycket mer än bara installerar rör. Rörmokare Stockholm har ett komplett utbud av VVS-tjänster. Våra rörmokare lyssnar på dig som kund och vi har både privatpersoner och företag som uppdragsgivare. Vi är mycket noga med att kunden är nöjd med slutresultatet och vi gör vårt bästa för att överträffa våra kunders förväntningar.

Auktoriserade rörmokare är viktigt

Våra rörmokare vet hur man gör ett bra jobb. De är auktoriserade och har rätt utbildning. De har stor erfarenhet av allt gällande VVS och håller sig konstant uppdaterade med de senaste tekniska innovationerna. De ser till att arbetet som utförs håller absolut toppkvalitet och kvalitet är viktigt när det gäller VVS eftersom en felaktig installation kan bli kostsam. Du kan vara trygg med alla våra VVS-installationer. Vi använder oss enbart av material och verktyg av högsta kvalitet och det kombinerat med vårt kunnande borgar för ett utmärkt slutresultat.

Anledningar att välja oss

Det finns många olika anledningar att välja oss. Här är ett axplock:

Vi vet dessutom att tid är viktigt för våra kunder och ser alltid till att utföra arbetet så fort som möjligt utan att ge avkall på kvaliteten. Vi lyssnar på våra kunders önskningar och behov och kommer med förslag på bästa lösning och ser till att vi är överens om vad som ska göras. Vi gör allt för att hålla våra kunder så nöjda som möjligt.

Våra tjänster

Vi utför alla typer av VVS-arbeten. Om det är stopp i avloppet så fixar vi det. Om du behöver få en värmepump installerad så fixar vi det. Om det gäller en installation av ett helt VVS-system så fixar vi det också. Vi har helt enkelt ett heltäckande utbud av VVS-tjänster.

Här nedanför kan du klicka dig vidare och läsa mer om våra olika tjänster:

Rotavdrag för rörmokare

Du som äger din villa eller din bostadsrätt kan spara pengar på din renovering genom att använda dig av rotavdraget. Med rotavdrag har du rätt att dra av 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr när den utförs av professionella rörmokare. Du ansöker om rotavdraget hos Skatteverket efter att arbetet är utfört. Rotavdraget gäller inte vid tillbyggnad eller utbyggnad och fastigheten som renoveras måste vara din huvudsakliga bostad. När du anlitar oss så kan du fråga om hur du ska gå till väga för att kunna göra rotavdrag och då förklarar vi gärna exakt hur du ska gå tillväga. 

Sammanfattning

Vi på Rörmokare Haninge är riktiga VVS-experter och du kan känna dig trygg med att våra rörmokare gör ett utmärkt arbete. De är utbildade och har erfarenheten och de använder sig enbart av material och verktyg av högsta kvalitet. De lyssnar noga på de önskemål som du som kund har. Sedan kommer de med förslag på lösning och om du är nöjd med förslaget så utför de sitt arbete snabbt och professionellt.

Använd kontaktformuläret här nedanför och beskriv vad du vill ha hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Offert för rörmokare i Haninge

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Rörmokare Stockholm © 2024