Rörmokare Kungsholmen

Rörmokare Kungsholmen - Säkra och pålitliga 

Rörmokare Kungsholmen är ett utmärkt val för alla typer av VVS-arbeten. Vi utför arbeten år både privatpersoner och företag. Våra Rörmokare har rätt utbildning och lång erfarenhet. Vi ser alltid till att göra ett utmärkt jobb för maximalt nöjda kunder. Oavsett storleken på arbetet så levererar vi alltid ett slutresultat av högsta kvalitet. Det kan gälla stopp i avloppet eller installation av VVS för en badrumsrenovering. Vi hjälper dig och ser till att du blir nöjd.

Kvalificerade rörmokare - vårt löfte

VVS-arbeten ställer stora krav gällande rätt utförande för att säkerställa att inga skador kan uppkomma. Det är därför extra viktigt att se till att allt VVS-arbete utförs av kvalificerade rörmokare eller VVS-ingenjörer som det heter idag. Vi använder oss enbart av de bästa materialen och de bästa verktygen i vårt arbete. Dessutom ser vi till att hålla oss konstant uppdaterade gällande tekniska nyheter i VVS-branschen. Rörmokare Stockholm ligger alltid i framkant för att kunna leverera ett toppresultat till rimligt pris. 

Våra tjänster

Rörmokare Kungsholmen har i princip ett komplett utbud av VVS-tjänster. Oavsett om det gäller att hjälpa er att installera en tvättmaskin eller om det gäller stambyte i en hel fastighet så kan vi utföra arbetet på ett professionellt sätt. Här är några exempel på tjänster:

Om du vill läsa mer om något i vårt stora tjänsteutbud så kan du klicka dig vidare med knapparna här nedanför.

Fördelar med att välja oss

Det finns mängder av fördelar med att välja oss när du vill få hjälp med VVS på Kungsholmen och vi kan nämna våra tre ledord, expertis, kvalitet och service.

Att välja Rörmokare Kungsholmen för VVS-arbeten är alltid ett bra val. Vi utför vårt arbete snabbt och professionellt. Våra priser är konkurrenskraftiga. Våra rörmokare är försäkrade och kvaliteten i våra arbeten gör att du kan känna dig trygg med att arbetet är utfört enligt gällande föreskrifter och regler.

Rotavdrag för rörmokare

Om du äger en bostadsrätts på Kungsholmen och använder en professionell rörmokare för att till exempel renovera ditt kök eller badrum så har du rätt att göra rotavdrag.  Du kan då dra av upp till 30% av arbetskostnaden om du ansöker om rotavdrag hos skatteverket. Vi berättar gärna mer om hur det går till när du anlitar oss.

Sammanfattning

Om du är en privatperson eller ett företag som behöver få VVS-arbeten utförda så är vi på Rörmokare Kungsholmen ett utmärkt val. Vi utför alla typer av VVS-tjänster allt från att lösa stopp i avlopp till stambyten i hela fastigheter. Vår rörmokare har utbildningen och erfarenheten som krävs för att leverera ett alldeles utmärkt slutresultat. Vi har kunden i fokus och lyssnar noga för att tillgodose våra kunders önskemål. Vi använder oss av de senaste teknikerna och de bästa materialen.

Offert för rörmokare på Kungsholmen

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Rörmokare Stockholm © 2024