Rörmokare Bromma

Rörmokare Bromma - Auktoriserade rörmokare i ditt område

Rörmokare Bromma är ett självklart val för dig som behöver få VVS-arbeten utförda av erfarna rörmokare i Bromma. Våra rörmokare är auktoriserade och är vana att arbeta med alla typer av VVS-installationer och reparationer. Vi är kundfokuserade och att du som kund blir nöjd är mycket viktigt för oss. 

Vårt utbud av VVS-tjänster sträcker sig från planering och felsökning till reparation och installation. Vi lämnar garanti på våra utförda VVS-arbeten och du kan känna dig helt trygg med allt VVS-arbete som utförs av våra rörmokare.

Varför välja oss som din rörmokare i Bromma?

Det finns väldigt många anledningar till att välja oss när du vill få VVS-arbeten gjorda. Enkelt uttryckt kan vi säga att vi är mycket duktiga och utför alla former av VVS-uppdrag med utmärkta resultat.

Rörmokare Stockholm hjälper dig med allt från mindre reparationer och injusteringar till storskaliga installationer och renoveringar. Vi använder oss alltid av material av högsta kvalitet och det samma gäller våra verktyg som vi använder för att utföra arbetet. Vi håller oss konstant uppdaterade när det gäller ny teknik inom VVS och kan därför allt erbjuda våra kunder det senaste och bästa. Alla våra rörmokare har utbildningen och erfarenheten som krävs för att leverera ett slutresultat som du som kund blir nöjd med. 

Våra tjänster

Vi har ett komplett utbud av VVS-tjänster och har under åren hjälpt våra kunder med alla upptänkliga VVS-uppdrag. Det kan gälla något mindre som till exempel en droppande kran eller ett stopp i avloppet eller så kan det vare en badrums- eller köksrenovering som du vill få hjälp med. Oavsett vilken VVS-tjänst det gäller så ser vi alltid till att utföra ett kvalitetsarbete. Här är några exempel på tjänster som vi ofta utför.

Om du vill läsa mer om någon specifik tjänst så kan du klicka dig vidare med någon av knapparna nedan för ytterligare information.

Rotavdrag för villa och bostadsrätt

Som egnahemsägare så har du rätt att använda dig av rotavdrag för VVS-arbeten utförda i din villa eller i din bostadsrätt. Det krävs att arbetet utförs av en professionell rörmokare och att det görs i en fastighet som utgör din huvudsakliga bostad. Rotavdrag gäller till ett maxbelopp av 50 000 kr per person och du kan dra av upp till 30% av arbetskostnaden gällande VVS. När du anlitar oss går vi igenom vad du behöver göra för att kunna ta del av rotavdraget och på så sätt minska kostnaderna för utfört arbete.

Sammanfattning

När du behöver få VVS-arbeten utförda så kan du känna dig trygg med att det blir ett gott slutresultat om du väljer Rörmokare Bromma. Våra rörmokare har utbildningen, erfarenheten och expertisen som krävs för att utföra alla typer av VVS-tjänster. Vi använder oss enbart av material och verktyg av högsta kvalitet för att kunna garantera att du som kund blir nöjd och att du får ett långsiktigt hållbart jobb utfört.

Du kan använda formuläret här nedanför och beskriva vad du behöver få hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Offert för rörmokare i Bromma

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Rörmokare Stockholm © 2024