Rörmokare Stockholm

Rörmokare Stockholm sköter allt gällande VVS

Rörmokare Stockholm erbjuder alla typer av VVS-tjänster för ditt behov. Våra kvalificerade rörmokare har utbildningen och erfarenheten för att hjälpa dig med allt inom VVS och leverera ett resultat av högsta kvalitet. Det kan vara installation av ett nytt kök eller ett nytt badrum eller så kanske du behöver få ett stopp i avloppet åtgärdat. Vi ser till att hjälpa dig på ett effektivt och professionellt sätt.

Vi har stor erfarenhet och utför arbeten åt såväl företag som privatpersoner. Vi utför lika gärna stora jobb som små jobb, vi kan byta eller laga ett läckande rör eller ombesörja en totalinstallation av ett komplett VVS-system.

Energieffektivitet är viktigt och vi hjälper gärna våra kunder med installationer av värmepumpar, golvvärme och element. På så sätt skapas en energieffektiv uppvärmning av hem eller företagslokaler vilket ökar bekvämligheten och samtidigt sparar in på uppvärmningskostnaderna.

Varför välja oss?

Våra rörmokare har erfarenheten och utbildningen som krävs för att utföra alla typer av VVS-arbeten med toppresultat och till ett rimligt pris. Vi ser till att både våra företagskunder och privatkunder är riktigt nöjda. Vi arbetar effektivt och snabbt och använder de senaste teknikerna, materialen och verktygen.

Vi strävar alltid efter maximal kundnöjdhet under hela arbetsprocessen från första kontakt till slutresultat av högsta kvalitet.

Våra tjänster

Oavsett om det gäller reparation av en vattenläcka eller en nyinstallation av ett värmesystem så är Rörmokare Stockholm ett säkert val. Vi har ett komplett utbud av VVS-tjänster. Här är en lista med exempel på tjänster som vi utför:

  • Installation av VVS
  • Ombud för VVS-inspektioner
  • Rengöring och underhåll av avloppssystem
  • Renovering av badrum och kök
  • Reparation av rör och läckor
  • Rörinstallationer: Vi kan installera nya rör i ditt hem eller på ditt företag för att förbättra effektiviteten och hållbarheten.
  • Rörreparationer: Vi kan reparera skadade eller trasiga rör för att återställa ditt VVS-system till full funktionalitet.
  • Underhåll av VVS-system

Ytterligare exempel på VVS-tjänster och arbeten som vi utför finner du här nedanför.

Vanliga frågor och svar

Det finns en hel del frågor angående rörmokare och VVS som vi får av våra kunder. Här är några vanliga frågor med svar som vi brukar få. Fler frågor och svar gällande rörmokare finns på vår frågor och svar-sida.

Vad kostar det att anlita en rörmokare?

Kostnaden för en rörmokare och VVS-installatör varierar beroende på hur stort arbetet är och vilken typ av tjänst det gäller. Hur lång erfarenhet rörmokaren har påverkar också priset. Du kan förvänta dig ett timpris på mellan 550 kr och 800 kr per timme.

Vad är skillnaden mellan VVS och rörmokare?

VVS står för värme, ventilation och sanitet. En rörmokare jobbare med VVS. VVS-montör är ett mer modernt ord för rörmokare. 

Vad kan en rörmokare göra?

En behörig rörmokare har fullgjort utbildning och haft en lång praktikperiod. Efter det får rörmokaren utföra alla former av VVS-arbeten som att till exempel dra vatten och avloppsledningar, montera kranar och installera vattenburna värmesystem för golvvärme eller med väggmonterade element.

Hur lång utbildning till rörmokare?

Det finns flera utbildningar för att bli behörig rörmokare. Gymnasieutbildningen för VVS- och fastighetsprogrammet är treårig. Det går även att få ett yrkesbevis genom att arbeta som lärling och isåfall tar det fem år och då ingår en teoretisk utbildningsdel som tar 16 veckor. För att bli certifierad rörmokare krävs 8 500 timmars lärlingsarbete i anslutning till VVS-installatörerna. Ett annat sätt att utbilda sig till rörmokare eller VVS-installatör är att gå en KY-utbldning och där varierar utbildningstiden.

Sammanfattning

Om du behöver hjälp av en rörmokare med någon slags VVS-arbete i Stockholm så kan du vara säker på att vi på Rörmokare Stockholm är ett utmärkt val. Vi utför alla typer av VVS-tjänster för både privatpersoner och företag. Våra rörmokare har utbildningen och erfarenheten som krävs för ett slutresultat av högsta kvalitet till rimligt pris.

Kontakta oss vis formuläret längst ned på sidan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Offert för rörmokare i Stockholm

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Rörmokare Stockholm © 2024