Rörmokare Sollentuna

Rörmokare Sollentuna - Vi är experter på VVS

Rörmokare Sollentuna är ett givet val när du behöver rörmokare i Sollentuna. Vi förstår att det kan vara stressigt med plötsligt uppkomna VVS-problem och vi finns här för att hjälpa dig. Våra rörmokare har utbildning och erfarenhet så du kan känna dig trygg med att om du låter oss utföra ditt VVS-arbete så görs det av riktiga experter.

Vi planerar, felsöker, reparerar, installerar och renoverar. Oavsett vilken typ av VVS-arbete som du behöver får hjälp med så finns vi där för dig. Vi utför arbeten åt såväl privatpersoner som företag och det kan vara allt från byte av en blandare till komplett VVS-installation vid nybyggnation.

Certifierade rörmokare i Sollentuna

Våra rörmokare är certifierade och försäkrade. Det är egentligen en självklarhet och faktiskt lika viktigt för dig som kund som för oss som VVS-firma. Vi vill att våra kunder ska känna en hundraprocentig trygghet när de anlitar Rörmokare Stockholm och kunna lita på att utförda arbeten är gjorda enligt alla regler och förordningar med maximal hållbarhet.

Många anledningar att välja oss

Våra rörmokare håller högsta klass i sitt arbete. Vi är kundfokuserade och lyssnar nog på vad kunderna har för önskningar och synpunkter. Vi tar fram förslag på lösningar och håller budget och tidplan. Här är lite fler anledningar att välja oss:

Vi kan fortsätta listan ett bra tag men det bästa du kan göra är att anlita oss så kan du vara säker på att du känner att du gjort ett bra val när vi är klara med arbetet.

Våra tjänster

Vi är stolta att vi kan erbjuda våra kunder ett komplett utbud av VVS-tjänster. Om du har problem eller ett önskemål  gällande VVS i din lägenhet, villa eller på ditt företag så har vi en tjänst som passar för det. Här är några exempel på tjänster som vi brukar utföra:

Vårt heltäckande tjänsteutbud ser du här nedanför. Det är bara att klicka dig vidare med knapparna så kan du läsa mer om varje enskild tjänst.

Rotavdrag gör VVS-arbetet billigare

På skatteverket kan du ansöka om ett avdrag på del av arbetskostnaden vid renoveringar med så kallat rotavdrag. Rotavdraget gäller för renoveringar utförda i din huvudsakliga bostad. Om du är ägare till en bostadsrätt eller en villa och använder professionella rörmokare för att utföra renoveringsarbeten så kan du ansöka om rotavdrag hos skatteverket. Maximalt belopp för avdraget är begränsat till 500 00 kr per person och du kan dra av upp till 30% av arbetskostnaden. Rotavdraget gäller inte vid tillbyggnad eller utbyggnad utan enbart vid renoveringsarbeten i befintlig fastighet. När du anlitar oss förklarar vi hur du ska gå tillväga för att ansöka om rotavdrag.

Sammanfattning

Vi på Rörmokare Sollentuna är säkra på att du kommer att bli nöjd om du använder dig av våra VVS-tjänster. Våra rörmokare har utbildningen, erfarenheten och expertisen för att se till att slutresultatet håller högsta kvalitet och att du som kund blir nöjd. Vi arbetar enbart med de bästa materialen och de bästa verktygen. Vi är konstant uppdaterade gällande olika innovationer i VVS-branschen och arbetar snabbt och effektivt så att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och behålla vår kvalitet i alla led. 

Använd formuläret här nedanför och beskriv vad du behöver få hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Offert för rörmokare i Sollentuna

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Rörmokare Stockholm © 2024