Rörmokare Täby

Rörmokare Täby erbjuder VVS av högsta kvalitet

Rörmokare Täby utför alla typer av VVS-arbeten. Våra Rörmokare i Täby har utbildningen och expertisen som krävs för att leverera VVS-tjänster med toppkvalitet. Vi har både privatpersoner och företag som kunder och vi siktar alltid på att hålla våra kunder maximalt nöjda. Egentligen heter det VVS-ingenjör idag men vi kallar oss fortfarande för rörmokare eftersom det är det vanligaste. Oavsett vad vi kallar oss så kan du förvänta dig att vi utför ett arbete med ett slutresultat i toppklass.

Certifierade rörmokare nära dig

Våra rörmokare är ytterst kompetenta och är alltid uppdaterade och har kunskap om de senaste innovationerna och nyheterna i VVS-branschen. Det gör att vi ligger i framkant och använder oss av de senaste teknikerna och de bästa verktygen för att åstadkomma ett så bra jobb som möjligt. Vi har utbildningen, erfarenheten och försäkringarna för att du ska kunna känna dig trygg med att vi utför våra tjänster med högsta kvalitet och maximal hållbarhet.

Anledningar att välja oss för dina VVS-arbeten

Att vi har kunden i fokus är viktigt för oss. Vi tänker långsiktigt och siktar alltid på maximalt nöjda kunder. Det gör att vi alltid ser till att leverera kvalitet i alla led från planering och service via utfört arbete till slutresultat. Rörmokare Stockholm arbetar effektivt och snabbt och använder alltid material av bästa kvalitet. Att vi har erfarenhet och använder de senaste teknikerna hjälper oss att både kunna arbeta effektivt och samtidigt hålla kvaliteten uppe. 

Våra tjänster

Vi kan det mesta när det gäller VVS och det är ingen överdrift. Vårt utbud av VVS-tjänster är i princip komplett. Oavsett om det gäller att rensa ett avlopp eller om det är frågan om en komplett renovering av kök eller badrum så är vi ett ett bra val. Vi hjälper dig med installation av golvvärme, värmepanna och element. Vi drar ny rörledningar för både vatten och avlopp. Om du behöver få hjälp med något inom VVS så har vi en tjänst som passar ditt behov. Här är några exempel.

  • Avloppsrensning och rörspolning
  • Byre av golvbrunn
  • Installation av golvvärme
  • Renovering av kök och badrum
  • Reparation av läckande rör och avlopp
  • Byte av blandare

Om du vill läsa mer om någon av våra tjänster så kan du klicka vidare med knapparna här nedanför.

Rotavdrag gör VVS-arbeten billigare

Du som är egnahemsägare och använder din lägenhet eller villa som huvudsaklig bostad har rätt att använda rotavdraget för arbete utfört av professionella rörmokare. Rotavdraget gör att du kan få tillbaka upp till 30% av arbetskostnaden när du renoverar din bostad. Det maximala beloppet du kan få tillbaka är 50 000 kr per person. Du får inte rotavdrag för utbyggnader eller tillbyggnader utan enbart för arbeten som utförs i din befintliga bostad. Vi förklarar hur du går tillväga när du ansöker om rotavdrag när du anlitar oss.

Sammanfattning

När du använder dig av VVS-tjänster från Rörmokare Täby så kan du vara säker på att du får ett resultat av högsta kvalitet. Våra rörmokare är certifierade och har utbildningen och erfarenheten som krävs för att utföra alla typer av VVS-arbeten. Vi använder oss enbart av kvalitetsmaterial och kvalitetsverktyg när vi utför våra installationer. Vi är uppdaterade gällande de senaste tekniska framstegen VVS-branschen så att våra kunder alltid kan vara säkra på att de får det senaste och till den högsta möjliga kvalitetsgraden. Vi är lyhörda inför vår kunders önskningar och behov och sett till att hålla budget och tider. Du kan känna dig trygg med vår expertis.

Använd formuläret nedan och beskriv vad du behöver få hjälp med så återkommer vi till dig snarast.

Offert för rörmokare i Täby

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Rörmokare Stockholm © 2024