Rörmokare Tjänster

Rörmokartjänster och VVS-tjänster

Vi är stolta över att erbjuda omfattande och pålitliga rörmokartjänster som täcker alla dina behov. Oavsett om du står inför ett akut rörproblem, planerar en renovering eller behöver regelbunden underhållsservice, så är vi på Rörmokare Stockholm redo att hjälpa dig.

Vår erfarna personal består av licensierade och certifierade rörmokare som har gedigen kunskap om VVS-system och de senaste branschtrenderna. Vi förstår att varje projekt är unikt, och vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika krav och förväntningar. Oavsett om det är ett mindre läckage, avloppsrensning eller installation av avancerade VVS-system, kan du lita på vår kompetens.

Rörproblem kan uppstå när som helst och kräver snabb åtgärd för att undvika allvarliga konsekvenser. Vi erbjuder akut rörmokarhjälp dygnet runt för att säkerställa att du får den assistans du behöver när du behöver den som mest. Vår snabba respons och effektiva felsökning hjälper till att minimera skador och besvär.

Vi är inte bara här för akuta situationer; vi är din pålitliga partner för renovering och installation av VVS-system. Oavsett om du planerar att uppgradera ditt badrum, installera en ny köksvask eller byta ut ditt gamla VVS-system, så kan vi skräddarsy lösningar som passar dina behov och budget.

För att undvika oväntade problem och kostsamma reparationer främjar vi regelbundet förebyggande underhåll. Vår personal kan utföra noggranna inspektioner och identifiera potentiella problemområden innan de blir allvarliga. Detta hjälper till att förlänga livslängden på ditt VVS-system och spara dig för oro och onödiga kostnader.

Oavsett ditt behov av rörmokartjänster, kan du lita på Rörmokare Stockholm för pålitliga, professionella och effektiva lösningar. Du kan kontakta oss direkt via formuläret längst ned på sidan och beskriva vilken tjänst du vill få hjälp med så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Läs mer om våra tjänster

Avlopp

Vi kan hjälpa till med allt från att åtgärda stopp i avloppet och mindre reparationer till kompletta installationer. Vi sköter service med avloppsspolning och har vana att både reparera och installera golvbrunnar i både hem och kommersiella fastigheter.

Badkar

Det finns flera olika sorters badkar att välja på och vi kan installera alla typer. Vi installerar fristående badkar, inbyggda badkar, hörnbadkar och bubbelbadkar. Låt oss sköta installationen av ditt badkar så kan du vara säker på att allt fungerar som det ska.

Blandare

Vi installerar blandare för diskbänk, handfat, badkar och dusch. Det är viktigt att ha blandare som fungerar smidigt och utan problem. Vi kan hjälpa dig och ge dig råd om vilken blandare du ska välja beroende på budget och behov. Vi ser till att du får en blandare som fungerar som den ska i många år installerad.

Byten

VVS-komponenter har en viss livslängd och har man valt kvalitet så håller de väldigt länge. Vanligaste orsaken till byten är faktiskt att man vill ändra stil på designen och uppdatera sig. Vi hjälper dig med byten av till exempel toalettstol, badkar, duschkabin och blandare.

Dusch

Oavsett om det gäller installation av standarddusch, duschkabin, ångdusch eller regndusch så kan vi hjälpa dig. Vi installerar även handikapp anpassade duschar. Vi byter ut äldre duschar mot nya och installerar duschar i nybyggen.

Energibesparing

De VVS-tjänster vi erbjuder gällande energibesparing sänker våra kunders energianvändning. Det kan gälla ett byte av äldre element till nya betydligt mer effektiva och moderna element eller installation av golvvärme.

Felsökning

Vi utför felsökningar i ventilation, vatten och avloppssytem. Om det är ordentligt stopp i avloppet så måste man veta var det är stopp för att kunna åtgärda det på ett effektivt sätt. Vi identifierar var felet är i både rörsystem och pumpsystem så att vi kan laga det som är trasigt eller byte ut illa fungerande komponenter.

Handfat

Handfatet är mycket viktig del av badrummet eftersom det används väldigt ofta. Vi installerar och byter handfat och åtgärdar problem om de uppkommit. Vi har mycket stor vana av att byta handfat åt våra kunder.

Installation

Vi installerar allt som har med VVS att göra. Det kan vara ventilationssystem, vattensystem, avloppssystem eller uppvärmningssytem. Vi installerar alla typer av VVS-komponenter. Vi utför må installationer och även kompletta VVS-installationer från grunden vid till exempel nybyggnation.

Rörmokare jour

Kontakta vår rörmokare jour om du behöver hjälp akut för problem med VVS i din fastighet eller lägenhet. Våra rörmokare har erfarenhet av att hitta orsaken till felet och åtgärda läckage och stopp i vatten och avlopp.

Reparation

Våra rörmokare utför alla typer av reparationer gällande VVS. Vår utbildning och erfarenhet säkerställer att vi felsöker snabbt och effektivt och därefter utför reparation med ett professionellt och hållbart resultat.

Service

Vi servar och underhåller alla typer av VVS-system och ser till att allt fungerar på bästa sätt. Vi besiktigar dina VVS-installationer för att kunna säkerställa deras funktionalitet. Vi byte filter och packningar när det behövs och ser till att ditt VVS-system är i bästa skick för en lång livslängd.

Stambyte

Ett stambyte är ett av de mest omfattande arbetena som vi utför och ofta mer komplicerade än nyinstallationer. Våra rörmokare har erfarenheten som är behövd och ser till att allt byts ut och fungerar som det ska.

Tvättmaskin

Tvättmaskin och torktumlare är exempel på något som vi ofta hjälper våra kunder att installera. Nya fastigheter är oftast väl förberedda men i äldre fastigheter behöver vi ibland även utföra installation av nya rör. När du låter oss installera din tvättmaskin och din torktumlare kan du känna dig trygg med att de är korrekt installerade.

Uppvärmning

Vi hjälper dig att skapa energieffektiva uppvärmningslösningar för ditt boende eller ditt företag. Det kan gälla uppgradering av befintliga radiatorer eller nyinstallationer av värmepumpar och golvvärme. Vi kan det här med olika uppvärmningssystem och ser till att du får effektiv uppvärmning.

Vattenrör

Vattenrör är något vi arbetar mycket med. Rör det rör så rör det oss. Vi ser till att ert vattenflöde är optimerat och att era rörsystem är i gott skick. Vi servar, felsöker, reparerar, installerar och byter alla typer av vattenrör.

Begär offert för VVS-tjänster

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.

Rörmokare Stockholm © 2024